Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

hoe laat is het op bali

Tijdens onze zomertijd is het in Denpasar 6 uur later. Op bovenstaande kaart zie je uit welke richting neerslag komt en hoe intens de buien zijn.

Vervelende Dingen Op Bali Bali Bali Reizen Reizen
Vervelende Dingen Op Bali Bali Bali Reizen Reizen

Dat wil niet zeggen dat het 247 regent.

. De temperaturen bevinden zich in mei rond de 23 à 31 graden. Op het eiland Bali liggen onder andere de steden Denpasar Kuta Seminyak en Ubud. Hoe laat is het nu op bali. Denpasar valt in tijdzone UTC 8.

Over het algemeen kun je zeggen dat het regenseizoen op Bali ergens in november begint en tot ongeveer april aanhoudt. Soenda eilanden Bali en Lombok. Het piekt vaak tussen 23 december en 6 januari. Wat is het tijdsverschil tussen Nederland en Sanur.

Tijdens onze zomertijd is het op Bali 6 uur later. Bali Nusa Tenggara Sulawesi Zuid en Oost Kalimantan verschillen 7 uur met Nederland. De 7 wereldwonderen welke wil jij bezoeken. Ben je op zoek hoe lang is het vliegen naar bali een goedkope zonvakantie aanbieding buiten of juist in het hoogseizoen.

Is het in Nederland zomertijd dan is het verschil met Indonesië respectievelijk 5 6 en. Kras Bali Al vanaf 850-Fox vakanties Rondreizen Bali. In welke tijdzone valt Denpasar. Oost en Zuid Kalimantan.

Het leven op Bali is zo relaxed dat het haast niet anders kan dan dat je er helemaal tot rust zal komen. De vliegtijd naar Bali is ongeveer 16 uur. Wat is het tijdsverschil tussen Nederland en Denpasar. Wat is het tijdsverschil tussen Nederland en Indonesië.

Java Sumatra West en Centraal. Hoe laat is het in Indonesië. 8 uur 0 notulen. NRV Bali Rondreis Bali.

Buien radar met live neerslag actueel weer en weersverwachting. Bali is één van de bekendste eilanden van Indonesië en je kunt hier geweldig goed vakantie vieren. De Molukken en Papua verschillen 8 uur met Nederland. Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws.

In de cirkels staat de actuele temperatuur vermeld. Wandel door de groene rijstvelden zwem bij watervallen in de jungle drink cocktails bij beachclubs of geniet van wat dagen aan het strand. Hoe laat is het op Bali. Welke dag maand en jaar is het in Denpasar.

Omdat kerstvakantie en oud en nieuw in deze maand vallen is het erg druk op Bali. Maar de kans is wel een stuk groter op flinke regen. - West en Centraal Kalimantan. Wat is het tijdsverschil tussen Nederland en Ubud.

Tijdsverschil Sanur Bali Hoe laat is het in Sanur. Hoe donkerder de wolken hoe heviger de neerslag. Er is zo veel te doen en zien op Bali dat het bijna onmogelijk is om alles op te noemen. Tijdens onze wintertijd is het in Denpasar 7 uur later.

De Jong Intra Vakantie Bali. Bij een vlucht met één of meerdere tussenstops is het natuurlijk helemaal afhankelijk waar deze tussenstop plaatsvindt en wat de. In de afgelopen jaren hebben wij Bali vier keer bezocht en dat is niet voor niets. De lokale tijd op bali is GMT8 zeven uur later als nederlandse tijd de exacte tijd kunt u zien op de klok hiernaast.

1 Ontdek het leukste dorp van Bali. Waar deze tussenstop plaatsvindt en. Het weer voor de komende dagen in Bali. Tijdsverschil Denpasar Bali Hoe laat is het in Denpasar.

Ubud valt in tijdzone UTC 8. Welke dag maand en jaar is het in Sanur. Liefst poederwit zand de Filipijnen of Bora-Bora. Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws.

Ubud is één van de leukste plekken in. 7 uur later wintertijd 6 uur later zomertijd. Bali wordt vaak genoemd als een van de mooiste en meest veelzijdige vakantiebestemmingen van Zuidoost-Azië. Arke - Bali Vakantie Grootste Bali aanbod.

Haast je niet door het eiland heen maar neem een voorbeeld aan de lokale bevolking en doe het rustig. De datum dag maand jaar op Bali is. Vliegtijd Amsterdam - Denpasar Bali Er gaan nog geen rechtstreekse lijndienstvluchten van Amsterdam naar Denpasar. Volg ons op Facebook en Twitter.

Dit land heeft geen zomertijd Zomer uur Winter uurCoordinated Universal Time UTC. Tijdsverschil Ubud Bali Hoe laat is het in Ubud. Omdat Indonesië op de evenaar ligt kent het geen zomer en wintertijd. Het aantal dagen ligt misschien wel op 11 momenten maar de hoeveelheid neerslag weet zich erg te beperken ten opzichte van het gehele jaar.

Ook de temperatuur laat zien dat het weer zijn warmte niet verloren heeft. Het kan ook dan droog zijn. Hoe ziet de indeling van deze tijdzones eruit. Sanur valt in tijdzone UTC 8.

Indonesië is verdeeld in drie tijdzones namelijk. In welke tijdzone valt Ubud. 6 uur later wintertijd 5 uur later zomertijd. Welke dag maand en jaar is het in Ubud.

Actuele buien radar met temperatuur. Top 5 Vakantie Bali. West en Centraal Kalimantan. Maar voordat het zo ver is heb je nog een aardig stuk vliegen voor de boeg.

Ga naar onze hoofdpagina om te zien hoe laat het. Hoeveel tijdzones heeft Indonesie. 6 uur later wintertijd 5 uur later zomertijd. Tijdens onze wintertijd is het op Bali 7 uur later.

Bezoek dan ook een Chinese tempel op het eiland en zie hoe mooi het dan is versierd. De huidige tijd op Bali is nu. Bovendien is Bali goed betaalbaar al kan je ook gaan voor een dure chique vakantie op het eiland. Daarom een overzicht van de leukste bezienswaardigheden van Bali.

West en Centraal Kalimantan. Zeker in de maanden november en maart. In welke tijdzone valt Sanur. - Oost en Zuid Kalimantan.

Op Bali kan het allemaal en. Ondanks dat het vaak bewolkt is laat de zon zich ook regelmatig zien. 6 uur later wintertijd 5 uur later zomertijd. Deze illustratie laat de vliegtijden zien niet de daadwerkelijke vliegroutes.

Juni is de meest droge maand op Bali. Volg ons op Facebook en Twitter.

Pin Op Blog Dutchie On The Road
Pin Op Blog Dutchie On The Road
Bali Bezienswaardigheden 16x Wat Te Doen Op Bali Travelaar Bali Bezienswaardigheden Bali Reizen
Bali Bezienswaardigheden 16x Wat Te Doen Op Bali Travelaar Bali Bezienswaardigheden Bali Reizen
Karwei Balkon Make Over In Bali Stijl Balkon Balkon Ideeen Vloerkleed Balkon
Karwei Balkon Make Over In Bali Stijl Balkon Balkon Ideeen Vloerkleed Balkon
Tour Tanah Lot Hours Best Time To Photograph Bali S Scenic Temple
Tour Tanah Lot Hours Best Time To Photograph Bali S Scenic Temple
People Photograph Farmer In Rice Terrace Bali By Jeff Hunter Bali Bali Tours Island
People Photograph Farmer In Rice Terrace Bali By Jeff Hunter Bali Bali Tours Island

Posting Komentar untuk "hoe laat is het op bali"